SJK tiedottaa kotisivuillaan tehneensä 1+1 -mallia olevan sopimuksen ruotsalaisen keskuspuolustajan Kyle Konwean kanssa. Konwea siirtyy Seinäjoelle Allsvenskaniin nousseesta Brommapojkarnasta jo aiemmin SJK:hon saapuneen Anders Bååthin tapaan.

– Anders minulle kertoi seurasta, mutta minun täytyy olla rehellinen ja kertoa, että Ruotsissa monikaan ei tiedä juuri mitään Suomen futiksesta, joten olin melko skeptinen aluksi. Seurassa kuitenkin haluttiin minut tutustumaan olosuhteisiin ja joukkueeseen.

– Nyt kun olen ollut täällä viikon verran, täytyy sanoa että olen todella vaikuttunut. Tämä on todella hyvä joukkue ja olosuhteet täällä ovat paremmat kuin monessa ruotsalaisseurassa, 28-vuotias Konwea kommentoi siirtoaan SJK:lle.

Göteborgista kotoisin oleva puoliksi nigerialainen Konwea on pelannut aiemmin muun muassa Häckenissä ja Assyriskassa. Ruotsin toiselta sarjatasolta hänellä on vyöllään yli 140 peliä.

192-senttinen Konwea muuttaa Seinäjoelle vuodenvaihteessa eikä pelaa vielä SJK:n torstaisessa harjoituspelissä FC Hakaa vastaan.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Ruotsalainen keskuspuolustaja Kyle Konwea on solminut SJK:n kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on lisäksi optio kaudesta 2019. #SJKfi #Veikkausliiga #SJK07

Lue lisää pelaajasta SJK:n nettisivujen uutisesta. Mukana hänen ja Kautosen kommentit:
sjk.fi/w/kyle-konwea-…