Seinäjoen Jalkapallokerhon harjoituksissa on ollut tällä viikolla uusia testipelaajia.

Treeneissä ovat näyttäytyneet Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen laitapelaaja ja hyökkääjä Mosawer Ahadi sekä ruotsalaistoppari Kyle Konwea.

Ahadi, 17, on Helsingin Jalkapalloklubin kasvatti ja pelasi viime kaudella Kakkosta PKKU:n riveissä. 192-senttinen Konwea, 28, on kotoisin Göteborgista ja on vanhoja tuttuja SJK:n riveihin jo aiemmin liittyneen Anders Bååthin kanssa. Konwea oli viime kaudella Bååthin tapaan Brommapojkarnan sopimuspelaajia, mutta on nyt etsimässä uutta seuraa.

Seuraan on ollut tutustumassa myös englantilainen, entinen Wiganin laitapuolustaja Jordan Mustoe, 26. Aiemmin mukana ollut Maximo Tolonen lähti alkuviikosta Saksan Bundesliigaseuran harjoituksiin. Maalivahti Teppo Marttinen (viime kaudella JJK:ssa) jatkaa mukana edelleen.