Pohjois-Amerikassa kaikki on mahdollista. MLS-sarjassa on käytössä muistakin pohjoisamerikkalaisista ammattilaissarjoista tuttu treidikäytäntö eli pelaajia saatetaan vaihtaa joukkueesta toiseen. Suomalaispuolustaja Jukka Raitalan, 29, osoite muuttui päivän sisällä kahdesti.

Viime kaudella Columbus Crew’tä edustanut Raitala siirtyi ensin laajennusdraftissa uuteen MLS-seuraan Los Angeles FC:hen. Yön aikana osoite vaihtui toistamiseen, kun Montreal Impact hankki Raitalan sekä Raheem Edwardsin vaihtokaupassa Laurent Cimaniin.

Näin ollen Raitala siirtyy Kalifornian auringonpaisteesta Kanadan paukkupakkasiin. Montreal halusi Raitalan tuomaan kokemusta joukkueensa puolustukseen.

– Jukka osoitti, että hän pystyy astumaan uuteen ympäristöön ja tuomaan heti oman panoksensa. Ambroise Oyongon mahdollisen lähdön kannalta meille oli tärkeää saada kokenut vasen laitapuolustaja, seuran tekninen johtaja Adam Braz kertoi Montrealin nettisivuilla.