PS Kemi on vahvistanut rivejään kahdella uudella suomalaispelaajalla. He ovat 20-vuotias puolustaja Olli Jalli ja 23-vuotias keskikenttäpelaaja Keaton Isaksson. PS Kemin Veikkausliiga-joukkue on solminut molempien kanssa kaksivuotiset sopimukset.

Jalli on Turun Palloseuran ja Salon Palloilijoiden kasvatti ja pelasi päättyneellä kaudella Ykkösen EIF:ssä 18 ottelua. Kaikkiaan nuorukaisen tililla on 35 Ykkösen ottelua. Jalli on edustanut Suomea kolmessa alle 18-vuotiaiden maaottelussa.

– Jalli on puolustaja, joka on pelannut myös topparina. Hän on isokokoinen ja urheilullinen pelaaja, joka jaksaa juosta. Erittäin kehityskelpoinen pelaaja, PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman luonnehtii hankintaa seuran tiedotteessa.

Isaksson pelasi viime kaudella IFK Luleåssa, joka putosi Ruotsin kolmannelta sarjatasolta. Hän oli joukkueen paras maalintekijä kuudella osumalla. Ennen Ruotsin pelirupeamaa Isaksson pelasi EIF:n paidassa 24 Ykkösen ottelua. Kaudella 2015 Isaksson pelasi kaksi ottelua Veikkausliigassa HIFK:n joukkueessa.

Isaksson on Åhmanin mukaan pelaaja, jonka pelinäkemys on hyvällä tasolla ja joka lukee tarkasti ympärillään olevien pelaajien liikkeet.

– Hän on monipuolinen keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan niin ylempänä kuin alempanakin keskikenttämiehenä sekä kymppipaikalla.

Molemmat pelaajat tarttuivat PS Kemin haaviin marras-joulukuun vaihteen try out -leirin kautta.