FC Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta sai perjantaina mainion mahdollisuuden nähdä usemman testipelaajan tositoimissa, kun hänen joukkueensa kaatoi harjoitusottelussa Hakan 5-2.

Turun Sanomien mukaan kentällä nähtiin kamerunilainen keskikenttäpelaaja Joseph Bouasse (19), ranskalais-kamerunilainen puolustaja Daniel Kamy Ntankeu Yves (21), ruotsalainen keskikenttäpelaaja Almin Masic (18), EIF:stä tuttu vasen puolustaja Zacharias Ekström (25) ja KaaPo-hyökkääjä Joona Järvistö (20).

Joukkueen harjoituksissa on ollut mukana myös bosnialaispuolustaja Adi Mehremic, mutta häntä ei nähty kentällä perjantaina, koska hänellä on yhä voimassaoleva sopimus itävaltalaisen St. Pöltenin kanssa.

– Hän on pelaaja, jonka haluaisimme pitää, Piccareta kertoi Turun Sanomille.

Hakaa vastaan pelannut Joseph Bouasse on saapunut Turkuun hieman erilaista reittiä. Gazzetta dello Sportin mukaan Bouasse lähti agentin houkuttelemana 16-vuotiaana Eurooppaan ja Italiaan, mutta kaksikon saavuttua Roomaan agentti hylkäsi hänet rauatatieasemalle.

Bouasse päätyi pelaamaan pakolaisten muodostamaan joukkueeseen, kunnes Italian suurseura AS Roman hankki hänet akatemiaansa.

– Joseph on selvästi laadukas pelaaja. Hän on nuori, mutta hänen asenteensa, voimansa ja liikkeensä ovat huippuluokkaa, koska hän tulee AS Romasta. Sieltä tulevan pelaajan on oltava hyvä, Piccareta kuvaili.