TS: FC Interillä mielenkiintoisia testipelaajia maailmalta – kaduilta AS Romaan ja Turkuun

© Kuva: Pekka Mäntylä

FC Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta sai perjantaina mainion mahdollisuuden nähdä usemman testipelaajan tositoimissa, kun hänen joukkueensa kaatoi harjoitusottelussa Hakan 5-2.

Turun Sanomien mukaan kentällä nähtiin kamerunilainen keskikenttäpelaaja Joseph Bouasse (19), ranskalais-kamerunilainen puolustaja Daniel Kamy Ntankeu Yves (21), ruotsalainen keskikenttäpelaaja Almin Masic (18), EIF:stä tuttu vasen puolustaja Zacharias Ekström (25) ja KaaPo-hyökkääjä Joona Järvistö (20).

Joukkueen harjoituksissa on ollut mukana myös bosnialaispuolustaja Adi Mehremic, mutta häntä ei nähty kentällä perjantaina, koska hänellä on yhä voimassaoleva sopimus itävaltalaisen St. Pöltenin kanssa.

– Hän on pelaaja, jonka haluaisimme pitää, Piccareta kertoi Turun Sanomille.

Hakaa vastaan pelannut Joseph Bouasse on saapunut Turkuun hieman erilaista reittiä. Gazzetta dello Sportin mukaan Bouasse lähti agentin houkuttelemana 16-vuotiaana Eurooppaan ja Italiaan, mutta kaksikon saavuttua Roomaan agentti hylkäsi hänet rauatatieasemalle.

Bouasse päätyi pelaamaan pakolaisten muodostamaan joukkueeseen, kunnes Italian suurseura AS Roman hankki hänet akatemiaansa.

– Joseph on selvästi laadukas pelaaja. Hän on nuori, mutta hänen asenteensa, voimansa ja liikkeensä ovat huippuluokkaa, koska hän tulee AS Romasta. Sieltä tulevan pelaajan on oltava hyvä, Piccareta kuvaili.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.