Veljensä varjoon jäänyt AC Milan -vahti hermostui huhuista: ”Hän ei koskaan sanonut niin”

© Kuva: Getty Images

Antonio Donnarumma siirtyi viime kesänä AC Milaniin. Useissa italialaislähteissä vanhemman Donnarumman siirtoa Milaniin pidettiin osana Gianluigi Donnarumman uutta jatkosopimusta.

Antonio pelasi keskiviikkoiltana ensimmäisen ottelunsa uudessa seurassaan, kun Milan voitti jatkoajan jälkeen Internazionalen maalein 1-0 Italian cupissa. Donnarumma pelasi heti debyytissä nollapelin ja oli ottelun jälkeen syystäkin tyytyväinen.

– Olen aina harjoitellut ahkerasti, kaikessa hiljaisuudessa. Kova työ palkitaan. Olen iloinen, koska en olisi voinut saada parempaa debyyttiä. Loinen? ”Gigio” ja minä olemme olleet harmissaan (huhuista), mutta olemme tehneet töitä kaikessa hiljaisuudessa, 27-vuotias vanhempi Donnarumma sanoi Gazzetta dello Sportille.

 

Huhujen mukaan Gianluigi Donnarumma olisi sanonut Milanin seurajohdolle, ettei aio kirjoittaa jatkosopimusta, mikäli seura ei hanki hänen isoveljeään Kreikan pääsarjasta. Se on Antonion mukaan täyttä potaskaa.

– Niin paljon tyhmiä asioita pyörii ympärillä. ”Gigio” ei koskaan sanonut, että ’teen sopimuksen vain, jos Antonino tulee seuraan’. Päinvastoin hän sanoi minulle, että mene ja pelaa. Meillä on erityinen suhde. Olemme saaneet kokea paljon tuskaa ja vain me tiedämme kuinka paljon, Antonio kertoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.