VPS värväsi uuden pelaajan Veikkausliigan putoajasta

© Kuva: Juha Tamminen
Hammers haastaa Man Unitedin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Vaasan Palloseura on solminut kaksivuotisen sopimuksen laitapuolustaja Hindrek Ojamaan kanssa.

Ojamaa, 22, siirtyy seuraan JJK Jyväskylästä, joka putosi viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta. JJK-paitaan kesken viime kauden siirtynyt virolaispuolustaja on FC Levadian kasvatti, joka ehtinyt urallaan edustaa myös Nömme Kaljua ja Tammekaa.

Viime kaudella ensimmäistä kertaa ulkomailla pelannut laitapakki on läpikäynyt Viron nuorisomaajoukkueet ja murtautumassa vahvasti myös miesten maajoukkueeseen.

– Hindrek pelaa oikeana pakkina. Hän on energinen puolustaja, joka hoitaa puolustustehtävät hyvin. Hän tukee hyökkäyksiä aktiivisesti. Myös motivaatio ja halu oppia ovat kohdallaan. Hän oli mukana Viron maajoukkueen leirillä marraskuussa ja edellytykset ovat hyvät tulevaisuutta ajatellen, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi seuran sivuilla.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Hammers haastaa Man Unitedin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!