Kemin kaupunki aikoo investoida PS Kemin kotikenttään, Sauvosaareen. Tarkoitus on, että kaudella 2019 Kemissä voitaisiin pelata tekonurmialustalla. Asiasta uutisoi Yle Kemi.

Tiistaina kaupunginvaltuusto käsitteli kaupunginjohtaja Tero Nissisen ehdotusta siitä, että Sauvosaaren takakenttä uusittaisiin ja siihen tulisi lämmitettävä tekonurmialusta. Kenttä maksaisi suunnitelmien mukaan 0,7-0,8 miljoonaa euroa. Ehdotus hyväksyttiin ja tavoite on, että PS Kemi voisi pelata lämmitetyllä tekonurmialustalla alkaen huhtikuusta 2019.

Veikkausliigan lisenssikomitea päättää ensi kauden liigalisensseistä joulukuun aikana. PS Kemin toimitusjohtaja Arto Hakala uskoo, että seura saa lisenssin poikkeusluvalla. Nyt seuralla on ainakin selkeä suunnitelma takakentän ehostamiseksi. Liigalisenssin kannalta oleellista on myös se, että olosuhteiden parantamiseksi löytyy selkeä suunnitelma.

Lisäksi kaupunginvaltuusto suunnitteli, että muun urheilupuiston kunnostaminen aloitettaisiin vuonna 2019.