Asiantuntija: Real Madridin hankintalistan kärjessä kaksi valioliigapelaajaa – ”Pelaajia tulee sisään”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin ensi kesän hankintalistan kärjessä ovat Chelsean belgialaispelaajat Eden Hazard ja Thibaut Courtois, sanoo Sky Sportsin espanjalaisen jalkapallon asiantuntija Guillem Balagué.

Sky Sportsin mukaan Hazardille ei ole vielä tarjottu uutta sopimusta Stamford Bridgellä. Miehen nykyinen sopimus umpeutuu vuonna 2020.

Maalivahti Courtois on todennut, että hän haluaa ratkaista tulevaisuutensa ennen tämän kauden loppua ja ”pohtii kaikkia vaihtoehtoja”. Hänen sopimuksensa on voimassa vuoteen 2019 saakka.

– Real Madrid haluaa isoja nimiä. Jonossa on Courtois, ja he haluavat Hazardin, Balagué sanoo.

– He ovat sellaisia nimiä, joita he haluavat ensi kaudelle. Se ei tarkoita, että he saavat heidät, mutta se on heidän ostoslistansa. Real Madridin johtajien mielessä on yhä selvempää, että he tarvitsevat uuden hyökkääjän ja (Karim) Benzema täytyy myydä. Hänellä ei ole edes fanien tukea.

– Real Madrid toteuttaa aina suunnitelmansa yhden Galacticon hankkimisesta joka vuosi tai parin vuoden välein. He ymmärtävät, että heidän kärkimiehensä vanhenevat, heidän on yhä vaikeampaa tehdä maaleja. Pelaajia tulee sisään. Kyse ei ole reaktiosta Barcelonan tekemisiin vaan kaikkien muiden vauhdissa pysymisestä.

Balagué uskoo Real Madridin olevan kiinnostunut Tottenhamin Harry Kanesta, mutta tämän hankkiminen on enemmänkin pitkän tähtäimen tavoitteena.

– Mielestäni Harry Kanea ihaillaan erittäin paljon Real Madridissa. Heillä on myös hyvin selkeä käsitys siitä, että Harry Kanella on tunteikas yhteys sekä Tottenhamiin että Mauricio Pochettinoon. En usko, että Kanen tapauksessa kiirehditään mihinkään. Kyse on tapauksesta, jota Real Madrid tarkkailee. En usko hänen olevan välitön kohde.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.