Chelsean entinen brassitähti palaamassa Eurooppaan? – ”Menisin mielelläni Internazionaleen”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako Chelsea WBA:n alamäkeä? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Chelsean entinen brasilialaistähti Ramires myöntää, että hän siirtyisi mielellään Italia Serie A:n Internazionale Milanoon.

Ramires, 30, on ollut läpi kauden ollut yhdistettynä Interiin, jolla on sama omistaja kuin hänen nykyisellä seurallaan, kiinalaisella Jiangsu Suningilla.

Inter ei pysty tammikuun siirtoikkunan aikana ostamaan pelaajia, joten Ramiresin on huhuttu saapuvan seuraan ilmaiseksi lainalle loppukauden ajaksi. Myös mahdollisesta osto-optiosta on ollut puhetta.

– Se olisi positiivista, jos Inter puhuisi agenttini kanssa. Jos noin mahtava seura osoittaa kiinnostusta minuun, niin se tarkoittaa, että olen pärjännyt hyvin, sanoi Ramires Football Italian mukaan.

– Menisin mielelläni Interiin, mutta olen yhä Jiangsun pelaaja ja minun on keskityttävä kauteen valmistautumiseen heidän kanssaan.

Brassipelaaja ymmärtää, että hänen siirtonsa Interiin ei tapahdu niin helposti italialaisseuran taloustilanteen takia.

– Palkkaongelmani ei riipu vain minusta. Siinä on mukana monta osapuolta, ja neuvottelujen on tyydytettävä heitä kaikkia.

– Toivon, että pääsemme yhteisymmärrykseen ja että minä pääsisin mahdollisesti Interiin. En ole puhunut (Internazionalen päävalmentaja Luciano) Spallettille. En ikinä tavannut häntä, kun Inter vieraili Kiinassa.

– Olen tiennyt hänen saavutuksistaan valmentajana jo ennen kuin hän tuli Interiin. Olen iloinen, että hänen kaltaisensa jalkapallon erikoistuntija seuraa minun tekemisiäni. Mutta minun on jatkettava hyvin pelaamista, jos haluan vielä palata Eurooppaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jatkaako Chelsea WBA:n alamäkeä? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!