Real Madridin taival tällä kaudella on ollut täynnä töyssyjä. Viimeisimpänä Madrid koki keskiviikkona nöyryyttävän tappion kotikentällään Leganésille Copa del Reyssä ja putosi jatkosta. Tulosten laahatessa, ovat myös Cristiano Ronaldon lähtöhuhut kasvaneet.

Hiljattain Marca kertoi, että Real Madridin luottopelaajat Sergio Ramos, Luka Modrić sekä Marcelo pitivät Ronaldon kanssa niin sanotun kriisikeskustelun, lue lisää tästä. Ronaldon on kerrottu haluavan siirtyä muualle ensi kesänä.

Viimesimpänä vettä myllyyn heitti Ronaldon pitkäaikainen hyvä ystävä Miguel Paixão, joka täräytti hurjat huhut liikkeelle portugalilaisseuran ja Ronaldon kasvattiseuran Sportingin gaalaillassa.

Paixãolta kysyttiin vitsillä, olisiko Ronaldo mahdollisesti halukas lopettamaan uransa kasvattiseurassaan Sportingissa.

– Hän on, hän on! Hän haluaisi sen olevan mahdollista, mies vastasi ja jatkoi:

– Se on totta, hän puhuu siitä. Jos totta puhutaan, se oli hän, joka halusi minun sanovan sen täällä (gaalassa), Paixão lausui.

Paixão ei toki maininnut mitään mahdollisesta aikataulusta, milloin Ronaldo haluaisi siirtyä Sportingiin. Ronaldon nykyinen sopimus Real Madridin kanssa pitää portugalilaisen ainakin vuoteen 2021 saakka Espanjassa, eikä Sportingilla varmaankaan ole varoja Ronaldon hankkimiseen ainakaan tällä hetkellä.