© Kuva: Getty Images

IS: Eero Markkanen siirtyy Tanskaan – ”Toivottavasti pääsee isoon rooliin”

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!

Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Eero Markkanen on jatkamassa uraansa Tanskassa, kertoo pelaajan agentti Jonne Lindblom Ilta-Sanomille.

Lindblom ei halunnut vielä kertoa Markkasen, 26, tulevan seuran nimeä, joka paljastuu maanantaina.

Huuhkajien hyökkääjä pelasi elokuusta lähtien ruotsalaisesta AIK:sta lainasopimuksella Saksan 2. Bundesliigan Dynamo Dresdenissä.

Lainasopimuksen oli määrä ulottua kuluvan kauden loppuun, mutta Dynamo tiedotti perjantaina, että Markkasen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa.

– Voin sanoa, että hän menee Tanskaan. Sieltä oli kaksi tarjousta, ja näistä sitten valittiin se, joka koetaan parhaaksi Eerolle siinä mielessä, että tulee vastuuta, Lindblom kertoi Ilta-Sanomille.

– Uskomme tämän olevan sellainen paikka, missä hän toivottavasti pääsee isoon rooliin, pystyy sitä kautta auttamaan joukkuetta ja saamaan oman uransa oikeille raiteille. Meillä oli kovat odotukset Saksan suhteen, mutta se ei valitettavasti toiminut.

Markkanen pääsi pelaamaan dresdeniläisjoukkueessa vain yhteensä 49 minuuttia kolmessa ottelussa.

Suomalaishyökkääjän sopimus AIK:n kanssa kattaa vielä kauden 2018, mutta kummatkin osapuolet ovat antaneet ymmärtää, että paluu Ruotsiin ei ole suunnitelmissa ainakaan ennen kesää.

Jättitarjous Huuhkajien Kreikka-matsiin!

Jos Huuhkajat voittaa tai pelaa tasapelin Kreikkaa vastaan, saat 10€ panoksella 40€ voiton!