Ranskan maajoukkueen ja Chelsean entinen keskikenttäpelaaja Florent Malouda jatkaa uraansa luxemburgilaisessa Differdangessa, kertoo ESPN.

Malouda, 37, oli harjoitellut Differdangessa jo muutaman kuukauden ennen kuin hän allekirjoitti loppukauden mittaisen sopimuksen seuran kanssa.

Luxemburgilaisjoukkue on jo Maloudan yhdeksäs ammattilaisseura hänen urallaan. Hänen edellinen seuransa oli intialainen Delhi Dynamos, josta hän lähti viime kesänä. Malouda on pelannut urallaan myös Ranskassa, Englannissa, Turkissa ja Egyptissä.

Hän edusti Ranskan maajoukkuetta 80 ottelussa, mutta esiintyi neljästi myös synnyinmaansa Ranskan Guayanan maajoukkueessa. Viime vuonna hän pelasi Ranskan Guayanan kanssa yhden ottelun Gold Cupissa, mutta hänen joukkueensa sai sakon ja joutui luovuttamaan pelin jälkikäteen, sillä Malouda ei ollut edustuskelpoinen pelaaja.

Malouda voitti Chelseassa Mestarien liigan kaudella 2011-12.