HIFK jatkaa Telia 5G-Areenalla myös tänä vuonna – kaksi muuta vaihtoehtoa sivuun

© Kuva: Juho Hirvonen

Helsingin IFK pelaa kaudella 2018 kotipelinsä Telia 5G-areenalla.

Marraskuussa jätettyyn Ykkösen lisenssihakemukseen HIFK:n kotikenttävaihtoehdoiksi merkittiin Oulunkylän kenttä (Ogeli) ja Töölön Pallokenttä (Bollis). Ykkösen lisenssihakemusten käsittelyn aikana ja kenttäolosuhteiden kartoituksessa ilmeni, että Bollis ei sovellu HIFK:n kotiotteluiden pelikentäksi alkavalla Ykkösen kaudella.

– HIFK:n kotikentän olosuhteita ja ottelutapahtumien vaatimuksia arvioitaessa nostettiin vahvasti esiin myös fanien, yrityskumppaneiden ja suuren yleisön toiveet sekä tarpeet. Telia 5G-Areenan sijainti, tilat, palvelut ja katsomorakenteet vastaavat ottelutapahtumayleisön- ja järjestäjien tarpeisiin parhaiten. Lisäksi yritysasiakkaille tarjottavat ratkaisut mahdollistuvat Telia 5G-Areenan valmiiden hospitality- ja mediatilojen sekä tekniikan avulla, kertoo helsinkiläisseura tiedotteessaan.

– HIFK:n kotikenttävalinnassa keskeisenä muuttujana on ollut myös ottelutapahtumien taloudellisen kannattavuuden arviointi. Laskelmissa on pyritty arvioimaan mahdollisimman realistisesti alkavan kauden otteluiden yleisömääriä ja kentän valinnan vaikutuksia lipunmyyntiin. Tarkastelussa oli mukana myös yrityskumppanimyynti.

– Potentiaalisen myynnin kokonaisuutta tarkasteltiin ottelutapahtumien järjestämisestä aiheutuvia kustannuksia vasten kannattavuuden varmistamiseksi. Ratkaisulähtöinen asenne sekä tahto ja halu mahdollistaa HIFK:n kotiotteluiden pelaaminen keskellä Stadia johtivat päätökseen Telia 5G-Areenasta edustusjoukkueen pelipaikkana Ykkösen kaudella 2018.

HIFK on pelannut kotiottelunsa Telialla kaudesta 2015 lähtien.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.