Italialaisen Corriere dello Sportin mukaan Manchester United ja Internazionale ovat valmistelemassa vaihtokauppaa. Unitedista Interiin olisi siirtymässä Henrikh Mkhitarjan ja Interistä Unitediin João Mário.

Lehden mukaan Interin päävalmentaja Luciano Spalletti oli pitkässä kokouksessa seurajohdon kanssa tiistaina, jossa käytiin läpi siirtoikkunan suunnitelmia.

Keskikentällä viihtyvä 24-vuotias Mário on jäänyt tällä kaudella vähäiselle peliajalle, eikä itseluottamus ole ollut huipussaan. Vaihtoehtoina on tällä hetkellä lainasopimus tai jopa myynti.

Muun muassa Paris Saint-Germain on ollut kiinnostunut Máriosta, mutta Inter haluaa tuoda sisään Mkhitarjanin Man Unitedista. United maksoi Borussia Dortmundille 42 miljoonaa euroa Mkhitarjanista heinäkuussa 2016. Inter maksoi Máriosta 40 miljoonaa euroa, joten vaihtokauppa voisi tulla jopa kysymykseen.

Mkhitarjanilla on ollut samankaltaisia ongelmia Unitedissa kuin Máriolla Interissä. Peliaika on hieman joulun ruuhkaviikkojen aikana kasvanut, mutta tehot ovat vielä jääneet vaisuiksi. Tällä kaudella Armenian maajoukkuemies on tehnyt vain yhden osuman Valioliigassa.

Lähde: Football Italia