Italian cupissa todella dramaattinen tuomariratkaisu – johtamassa lopulta valmentajan potkuihin

© Kuva: Getty Images

Juventus selvitti tiensä Italian cupissa välieriin, kun se kaatoi Torinon keskiviikkoiltana Derby della Molessa eli Torinon derbyssä maalein 2-0. Tappio on johtamassa lähteiden mukaan siihen, että Torinon päävalmentaja Siniša Mihajlović on saamassa potkut.

Juventuksen toinen maali oli vähintäänkin kyseenalainen, eikä sitä sulatettu millään Torinon leirissä. Reilun tunnin kohdalla Mario Mandžukić vei kotijoukkueen 2-0-johtoon, mutta tilannetta käytiin katsomossa myös videolta.

Tilanne kuohutti siksi, että Sami Khedira veti ennen maalia rumasti Afriyie Acquahia jaloille, jonka jälkeen pallo päätyi Juventukselle. Pallo käännettiin nopeasti Mandžukićille, joka viimeisteli pallon maaliin. Torinon pelaajat protestoivat voimakkaasti maalia ja erotuomari Daniele Doveri kävi tarkastamassa tilanteen videolta, mutta päätti silti hyväksyä maalin.

Torinon päävalmentaja lensi tilanteen jälkeen suihkun puolelle käytyään todella kuumana tuomiosta. Apuvalmentaja Attilio Lombardo kommentoi peliä ottelun jälkeen lehdistölle.

– Mihajlović ei ole täällä, koska hän oli melko turhautunut kentältä poistosta ja siitä, että olisi joutunut puhumaan tästä tilanteesta.

– Acquah saa pallon ja Khedira jyrää hänen yli. En ymmärrä mitä videolta oikein arvioitiin, enkä ymmärrä miten erotuomari ei nähnyt rikettä, apuvalmentaja Lombardo ihmetteli.

Useiden italialaislähteiden mukaan puolivälierätappio Juventukselle jäi myös viimeiseksi päävalmentaja Mihajlovićille, joka olisi saanut potkut ottelun jälkeen. Mihajlović on valmentanut Torinoa vuodesta 2016, mutta viimeisestä 17 ottelusta (kaikki kilpailut mukaan lukien) on tullut vain neljä voittoa. Sarjasijoitus on kymmenes.

Sky Italian mukaan Mihajlovićin tilalle tulee viime kaudella Watfordia valmentanu Walter Mazzarri. Päätös tehtiin lehtitietojen mukaan nyt, jotta uudella päävalmentajalla olisi aikaa vielä operoida tammikuun siirtoikkunassa.

Lähde: Football Italia


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.