Viime kaudella Ykkösessä sijalle 5 sijoittunut FF Jaro tiedottaa kotisivuillaan kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta. Yksivuotisen pahvin joukkueeseen saivat puolustajat Toni Takamäki ja Ilari Antila sekä keskikenttäpelaaja Viktor Strömbäck.

Tänä vuonna 20 täyttävä Strömbäck on Jaron oma kasvatti, joka pelasi viime kaudella pääasiassa JBK:ssa, mutta pääsi myös debytoimaan Jaron riveissä Ykkösessä. Kaksi muuta pelaajaa tulevat puolestaan ulkopuolelta ja saivat sopimuksen tammikuun alussa alkaneen testimahdollisuuden kautta.

26-vuotias Takamäki pelasi kaksi edellistä kautta Ykköstä GrIFK:n joukkueessa. 187-senttinen toppari pelasi avauskokoonpanossa valtaosassa sarjasta pudonneen GrIFK:n otteluista. Kaikkiaan Takamäellä on Ykkösestä 62 ottelua kokemusta.

– Tuon joukkueeseen ainakin fyysisyyttä ja pääpelivoimaa. Olen lisäksi molempijalkainen ja se varmasti antaa valmentajille vaihtoehtoja, Takamäki kuvaili itseään Jaron tiedotteessa.

23-vuotiaan Ilari Antilan muuttomatka on lyhyempi, sillä hän on pelannut viimeiset kolme kautta VIFK:ssa niin Ykköstä kuin Kakkostakin.