Liverpoolin ex-pelaajan John Arne Riisen twiitti Philippe Coutinholle on raivostuttanut osan seuran kannattajista.

Brasilialaistaituri siirtyy Liverpoolista Barcelonaan. Seurat ilmoittivat asiasta lauantai-iltana verkkosivuillaan.

– Onnea matkaan Philippe Coutinho ja kiitos kaikista muistoista! Olit fantastinen seurallemme. Joitakin mahtavia maaleja ja syöttöjä, norjalainen kirjoitti lauantai-iltana Twitterissä.

John Arne Riise

@JARiiseOfficial
Good luck @Phil_Coutinho and thank you for all the memories! You were fantastic for our club. Some amazing goals and assists ⚽️🔝

Moni kannattaja ei katsonut hyvällä Riisen kirjoitusta. Heidän mielestään Coutinhon asenne on ollut huono ja yhdenkään Liverpoolin fanin ei pitäisi kiittää brasilialaista juuri tällä hetkellä.

– Kiitos, että menit lakkoon kaksi kertaa. Kiitos, että kieltäydyit pelaamasta Mestarien liigan play off -vaiheessa. Kiitos, että jätät meidät kesken kauden, eräs Twitter-käyttäjä tuumi.

– Älkääkä unohtako valeloukkaantumisia, säesti toinen.

– En koskaan kiitä Liverpoolin pelaajaa, joka haluaa niin epätoivoisesti lähteä mahtavasta seurastamme, kolmas tiivisti.

– Ei voittanut p-skaakaan seuralle. Hänelle maksettiin sievoisia summia, mutta ei tehnyt yhtään hyväntekeväisyyttä. Jätti siirtopyynnön kauden alla. Lähtee kesken kauden laskettuaan työkalunsa maahan, luetteli neljäs.

Lähde: Givemesport.com