© Kuva: Getty Images

Juventus ja Monaco kisaavat Serie A:n superlupauksesta – ikää vasta 16 vuotta

Eva Wahlström vs Katie Taylor

Sijoita 1€ panoksella Wahlströmiin – tienaa 30 euroa!

Juventus ja Monaco ovat valmiita taistelemaan Genoan 16-vuotiaasta superlupauksesta Pietro Pellegristä, kertoo Football Italia.

Pellegri on noussut lyhyessä ajassa italialaisten jalkapallon ystävien tietoisuuteen. Hän teki debyyttinsä maan pääsarjassa Serie A:ssa joulukuussa 2016 vain 15-vuotiaana – liigan kaikkien aikojen nuorimpana.

Juniorijoukkueissa maaleja tehtaillut Pellegri osoitti nopeasti, että hän ei ollut jäämässä vain nimeksi turhassa tilastossa. Pellegri on pelannut vasta yhdeksän ottelua Genoan edustusjoukkueessa, mutta maaleja on syntynyt jo kolme.

Football Italian mukaan Juventus tapasi torstaina Genoan ja Pellegrin edustajia keskustellakseen mahdollisesta siirrosta, joka tapahtuisi ensi kesänä. Hallitseva Italian mestari olisi valmis tarjoamaan nuoresta hyökkääjälupauksesta kymmenen miljoonaa euroa sekä toiset 20 miljoonaa euroa potentiaalisina bonuksina.

Sky Sport Italian mukaan myös Monaco lyöttäytyi kisaan – mahdollisesti houkuttelevammalla tarjouksella. Viime kauden Ranskan mestari on tarjoamassa Pellegristä 20 miljoonaa euroa sekä kymmenen miljoonaa euroa erilaisina bonuksina.

Erona on, että Monaco olisi valmis tuomaan Pellegrin sisään jo nyt tammikuussa. Ranskassa hänen olisi todennäköisesti myös helpompi saada peliaikaa.

Monacon tarjous saattaa muuttaa myös Juventuksen suunnitelmia, sillä torinolaisten on mahdollisesti lupauduttava hankkimaan lähes kaksimetrinen Pellegri jo tammikuussa. Juventus on kuitenkin yhä tiiviisti mukana Serie A:n mestaruustaistossa sekä Mestarien liigassa, joten 16-vuotiaan olisi turha odottaa massiivisia peliminuuttejä keväällä.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!