KuPS menettää huipputopparinsa Tanskaan – lisätietoja siirtokorvauksesta

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Kuopion Palloseura menettää keskuspuolustajansa Nikko Boxallin. Boxall siirtyy Tanskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaan Viborg FF:n riveihin. KuPS tiedotti asiasta nettisivuillaan.

Viime kaudella Boxall, 25, kuului KuPS:n avainpelaajiin pelaten 31 sarjaottelussa, joissa syntyi myös kolme maalia. Boxall siirtyi viime kaudeksi KuPS:n riveihin Vaasan Palloseurasta, jossa hän ehti pelata kaksi kautta Veikkausliigaa.

Transfermarktin mukaan Boxallilla ja KuPS:lla oli ensi joulukuuhun asti voimassa oleva sopimus. KuPS, eikä Viborg aio kertoa siirron taloudellisia tietoja julkisuuteen. SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan KuPS sai siirrosta huomattavan taloudellisen korvauksen.

KuPS kertoi torstaina myös tehneensä 1+1-mallisen sopimuksen oman kasvattinsa Mikko Pitkäsen kanssa. 21-vuotias keskuspuolustaja on pääasiassa pelannut viime vuosina reservijoukkue KuFu-98:n riveissä.

Juho Hirvonen
Twitter: @jkhirvonen


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!