Lähde: Eremenkon veljessarjan nuorimmaisen ura jatkuu Venäjällä

© Kuva: Juha Tamminen
Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Eremenkon veljessarjan nuorin painos Sergei Eremenko siirtyy lainasopimuksella Moskovan Spartakiin. Laina kestää vuoden 2018 loppuun. Lainasiirrosta kertoo venäläinen 8news. Seurat eivät ole sopimusta vielä vahvistaneet.

Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen avainpelaajiin kuuluva Eremenko siirtyi kasvattajaseurastaan Jarosta sveitsiläiseen FC Baseliin tammikuussa 2016. Kahden vuoden aikana peliminuutteja on tullut kuitenkin vain seuran kakkosjoukkueessa sekä UEFA Youth Cupissa.

Jo 15-vuotiaana veikkausliigadebyyttinsä tehnyt Eremenko kuuluu Suomen suurimpiin pelaajalupauksiin. Tällä kaudella hän on pelannut Baselissa UEFA Youth Leaguessa neljä ottelua sekä reservijoukkueessa yhdeksän peliä, joissa miehen tilille on kirjattu yksi maalisyöttö.

Eremenko oli jo tammikuussa Spartakin mukana harjoitusleirillä Dubaissa ja on päässyt esittelemään taitojaan myös harjoitusotteluissa.

Loppiaisena 19 vuotta täyttänyt Sergei Eremenko operoi maineikkaiden isoveljiensä tavoin keskikentän keskustassa. Alexei Eremenko Jr pelasi Huuhkajissa 57 A-maaottelua (14 maalia). Parhaillaan doping-pelikieltoa kokaiinikärystä kärsivä Roman Eremenko on pelannut Suomen paidassa 73 A-maaottelua tehden niissä viisi maalia.

Veljesten isä Alexei Eremenko pelasi vuosien ajan Veikkausliigaa Jarossa ja HJK:ssa, ja toimi myös Jaron valmentajana seitsemän vuoden ajan.

Lähde: 4-4-2.com

Serie A:ssa Bologna - Atalanta! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!