Muun muassa Real Madridia urallaan edustanut Lassana Diarra on valitsemassa Paris Saint-Germainin. Diarran perässä on ollut myös José Mourinhon Manchester United.

Mourinho on hankkinut Diarran aiemminkin. Mourinho hankki Diarran ensin Chelseaan ja myöhemmin myös Real Madridiin. Nyt Mourinho on jäämässä nuolemaan näppejään, sillä ranskalainen keskikenttäpelaaja on läpäissyt Le Parisen -lehden mukaan jo PSG:n lääkärintarkastuksen.

Diarra pelasi tällä kaudella Yhdistyneiden arabiemiirikuntien hallitsevassa mestarijoukkueessa Al-Jazirassa. Ympyrä vaikuttaa sulkeutuvan, sillä 32-vuotias Diarra on FC Parisin kasvatti ja hän on syntynyt Pariisissa. Al-Jazira purki Diarran spoimuksen jouluaattona, joten mies siirtyy PSG:hen ilmaisella siirrolla.

Diarra pelasi vuosina 2015-17 Marseillessa. Sitä ennen hän on ehtinyt pelata Valioliigassa, La Ligassa ja Venäjän liigassa.