Lehti: HJK:n entistä maalitykkiä Alfredo Morelosia kosiskellaan Kiinaan – skottiseura vaatii isoa korvausta

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kiinan Superliigan Guangzhou Evergrande on tehnyt skottiseura Rangersille noin 7,4 miljoonan euron tarjouksen Helsingin Jalkapalloklubin entisestä hyökkääjästä Alfredo Morelosista, kertoo SunSport.

Rangersin päävalmentajan Graeme Murtyn mukaan heillä ei ole kuitenkaan tarvetta myydä 21-vuotiasta Morelosia, ellei Evergrande tee tarjousta, josta he ”eivät millään voi kieltäytyä”.

Rangers ei myöskään aio myydä kolumbialaiskärkeä, jos skottiseura ei usko, että heillä on tarpeeksi aikaa löytää hänelle sopiva korvaaja.

– Neuvottelut ovat käynnissä, mutta he eivät ole tehneet meille sopivaa tarjousta. Meidän on tehtävä päätös sen perusteella, voimmeko löytää tilalle jonkun Alfredon tasoisen korvaajan. Minulle ei ole kerrottu, että meidän olisi taloudellisista syistä myytävä hänet, kommentoi Murty lehdelle.

Morelos johtaa 21 kierroksen jälkeen Skotlannin pääsarjan maalipörssiä 11 osumallaan. Rangers on liigassa toisena, 11, pistettä kärkijoukkuetta Celticiä perässä, ja kolumbialaishyökkääjä on yksi avaintekijöistä piste-eron pienentämiseksi.

– Jos voimme jatkaa taistelua (mestaruudesta) pitämällä hänet, niin me tulemme tekemään niin. Meidän on pidettävä huolta positiivisesta ilmapiiristä, joka seurassa ja joukkueessa vallitsee ja meidän on tehtävä hyvä päätös jalkapallollisessa mielessä.

– En aio päästää pelaajaa muualle vain, koska siirtosummassa on paljon nollia mukana. Alfredon päästäminen muualle ilman valmista korvaajaa on päätös, jota en ole valmis tekemään.

Morelos siirtyi HJK:sta Rangersiin viime kesänä pelattuaan 1,5 kautta Veikkausliigassa. Ilta-Sanomien tietojen mukaan skottiseura maksoi HJK:lle siirrosta noin 1,15-1,2 miljoonaa euroa.

SunSportin mukaan Rangers hylkäsi jo aiemmin Guangzhou Evergranden tekemän noin kuuden miljoonan euron tarjouksen Morelosista.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!