Brasilian maajoukkueen entinen maalitykki Adriano on ilmoittanut, että hän suunnittelee paluuta pelikentille.

Muun muassa Internazionale Milanosta tuttu hyökkääjä laittoi nappulakengät naulaan vuoden 2016 keväällä, mutta tuon jälkeen hän on julistanut, että haluaisi pelata vielä kasvattajaseuransa Flamengon riveissä.

Brasilialaisseuran presidentti Eduardo Bandeira de Mello on tehnyt selväksi, että myös seura tahtoo entisen pelaajansa takaisin ja nyt he tekevät yhteistyötä, että Adriano pääsisi siihen kuntoon, että paluu on mahdollista.

Kunnosta puhuttaessa ei tarkoiteta pelkästään fyysistä kuntoa, sillä Flamengo on palkannut hyökkääjälle myös psykiatrin. Adrianoa kiusasi hänen pelivuosinaan ongelmat muun muassa masennuksen ja motivaation kanssa. Häntä pidettiin 2000-luvun alussa seuraavana Ronaldona, mutta näiden ongelmien takia hän ei koskaan noussut odotetulle tasolle.

Adriano voitti Brasilian paidassa muun muassa Copa Américan ja Confederations Cupin mestaruudet ollessaan turnausten paras maalintekijä. Seurajoukkuetasolla hän juhli neljästi Italian mestaruutta ja kahdesti Brasilian. Paljon hyökkääjän potentiaalistaan kertoo se, että näistä saavutuksista huolimatta, hänen uraansa pidetään odotuksiin nähden pettymyksenä.

Nyt hän haluaa päästä pelikuntoon vielä kerran ja auttaa Flamengoa.

Lähde: Globo Esporte