Pohjois-Irlannin Valioliigassa pelaavan Warrenpoint Townin pelaajamanageri Matthew Tipton teki kenties valmentajauransa huonoimman päätöksen, kun hän vaihtoi itsensä lauantaina kentälle Irish Cupin ottelussa Cliftonvilleä vastaan.

Tipton, 37, vaihtoi itsensä sisään, kun ottelu oli lisäajalla ja tilanne oli tasalukemissa 2-2. Cliftonvillen Jamie McGovern oli saanut 67. minuutilla punaisen kortin, joten Warrenpoint jahtasi voittoa pelaajan ylivoimalla.

Englannin kentilläkin hyökkääjänä pelannut Tipton onnistui kuitenkin hölmöilemään myös itsensä ulos kahdella keltaisella kortilla. Hän ehti olla kentällä noin kolme minuuttia.

Tasatilanteen myötä ottelussa pelattiin myös jatkoaika, ja molemmilla joukkueilla oli enää kymmenen pelaajaa kentällä. Cliftonville iski jatkoajalla kaksi maalia ja voitti lopulta ottelun 4-3.

Voit katsoa videon Tiptonin ulosajoon johtaneista tilanteista BBC:n sivuilta.