Barcelonan paitavalmistaja Niken jättimoka saattaa maksaa seuralle vielä pitkän pennin, mikäli katalonialaiset haluavat yhä hankkia Liverpoolin brasilialaistähti Philippe Coutinhon, kertoo Telegraph.

Coutinhon, 25, huhuttiin siirtyvän Barcelonaan koko viime vuoden ajan, ja La Liigan suurseura yrittikin värvätä hänet viime kesänä – tuloksetta. Liverpool ei suostunut myymään kultakimpalettaan, vaikka Coutinhon huhuttiin jättäneen seuralle virallisen siirtopyynnön. Useiden lehtitietojen mukaan Barcelonan viimeinen tarjous oli lähes 130 miljoonaa euroa.

Barçan odotetaan yrittävän onneaan myös tänä vuonna, mutta urheiluvaatejätti Niken emämunaus on mahdollisesti sotkenut diilin onnistumista ratkaisevasti.

Lauantaina illalla Niken viralliseen verkkokauppaan ilmestyi mainos Coutinhon Barcelona-pelipaidasta ja teksti, jossa hänet toivotettiin tervetulleeksi Barcelonaan.

– Philippe Coutinho on valmis sytyttämään Camp Noun. Hanki kauden 2017/18 FC Barcelona pelipaita ”taikurin” nimellä varustettuna, luki tekstissä.

Kristian Walsh

@Kristian_Walsh
Barcelona’s official online Nike store suggests Coutinho is ‘ready to light up Camp Nou’ ... but clicking ‘shop Coutinho’s look’ brings up a dead link. 🤔

Mainos oli sivuilla tunnin ajan, kunnes se poistettiin, eikä linkistä todellisuudessa päässyt tilaamaan Coutinhon pelipaitaa. Nike ei ole toistaiseksi suostunut kommentoimaan tapausta.

Telegraphin mukaan Niken ”ylimielistä markkinointimokaa” ei otettu hyvin vastaan Liverpoolissa, vaan englantilaisseura kimpaantui tempauksesta entistä enemmän.

Barcelona joutunee tarjoamaan Coutinhosta vielä huomattavasti enemmän kuin viime kesänä, vaikka brasilialaisen sopimus on nyt ehtinyt kulua jo puolella vuodella.