PS Kemi vahvistaa rivejään hollantilaisella keskikenttäpelaaja Adriaan Kruisheerilla. Hänen sopimuksensa on kaksivuotinen ja sisältää koeajan.

Kruisheer, 20, edusti aiemmin Almere Cityn alle 21-vuotiaiden joukkuetta Hollannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, jonka riveissä hän pelasi syyskaudella 17 ottelua tehden kolme maalia. Hän toimi myös joukkueensa kapteenina ja kipparoikin Jong Almere Cityn talvitauolle sarjajohdossa.

Nuorukainen vakuutti PS Kemin valmennuksen testijaksollaan viime viikolla. Kotimaassaan hollantilainen on pelannut myös keskikentän pohjapelaajana, mutta Kemissä Kruisheerille kaavaillaan roolia hyökkäävänä keskikenttäpelaajana.

– Adriaan on hyvin kentän näkevä, pallon kanssa taitava pelaaja. Hän osaa sijoittua kentällä hyvin, PS Kemin valmentaja Jari Åhman kertoo seuran tiedotteessa.