© Kuva: Getty Images

PSG-kapteeni kommentoi tähtipelaajien rangaistuksia – pukukopissa tulenarka tilanne

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Paris Saint-Germainin tähtipelaajat Edinson Cavani sekä Javier Pastore eivät ole olleet mukana viimeisissä otteluissa. Molemmat pelaajat saivat rangaistuksen, kun he eivät osallistuneet joulutauon jälkeisiin ensimmäisiin harjoituksiin.

Lue Cavanin ja Pastoren hyllytyksestä tästä linkistä.

PSG voitti Ranskan liigacupissa Amiensin vieraissa 2-0 ja sitä ennen Ranskan cupissa kaatui pääsarjajoukkue Rennes tyylipuhtaasti 6-1. PSG:n kapteeni Thiago Silva sanoi Rennes-voiton jälkeen, että Cavanin täytyy osoittaa kuuluvansa avauskokoonpanoon.

– Seura tekee tarvittavan. Kaikki pelaajat, jotka pelasivat Rennesiä vastaan osoittivat, että he voivat olla avauskokoonpanossa. Cavanin täytyy tehdä paljon töitä ansaitakseen paikkansa takaisin, Silva sanoi tuolloin.

 

PSG:n joukkuehenki on rakoillut tällä kaudella aiemminkin. Neymarin ja Cavanin välirikko varasti otsikot syksyllä. Nyt Cavani vaikuttaisi olevan taas pääosassa. PSG:n pukukopissa muut eteläamerikkalaiset ovat lehtitietojen mukaan vihaisia Cavanille johtuen hänen käyttäytymisestään.

Silva korosti, että Cavanin ja Pastoren tilanteet ovat erilaiset. Siksi Cavanin käytöstä on vaikeampi ymmärtää.

– Ero Pastoren ja Cavanin välillä on se, että luulen Pastoren kertoneen seuralle, että hän haluaa lähteä. Cavanin tilanne on erilainen, mutta meidän täytyy jatkaa työntekoa ja nousta nopeasti takaisin seuran takia, Silva sanoi.

Kauden tärkein ottelu PSG:lle on tulossa helmikuussa, kun se kohtaa Real Madridin Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon