© Kuva: Getty Images

PSG:ssä kuohuu taas – pelikaveri vihjasi lähtöhaluilla, huhujen kohde kuittasi puheet hölynpölynä

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

Vaikka PSG voitti oman Mestarien liigan lohkonsa ja johtaa Ranskan pääsarjaa yhdeksän pisteen erolla, on pariisilaisten kauteen mahtunut monenlaista myrskyä. Ensin oli ”rankkari-gate”, eli kinastelu siitä, vetääkö joukkueen pilkut Neymar vai vanha johtotähti Edinson Cavani.

Myöhemmin seurasi Neymarin kummallinen matka Brasiliaan kesken kauden – kenties hammaslääkäriin tai kenties kaverin isän syntymäpäiväjuhlien takia. Ja viimeksi puolestaan Cavani ja Javier Pastore palasivat harjoitusvahvuuteen joululomiensa jälkeen myöhässä.

Viimeiseen selkkaukseen liittyen soppa kiehuu yhä. Keskiviikkoisen Liigacupin ottelun jälkeen PSG-kapteeni Thiago Silvalta nimittäin kysyttiin kaksikon myöhästymisestä, ja brasilialaisen paljonpuhuva vastaus kuului näin:

– Puhumme kahdesta eri tapauksesta. Toivon, että Cavani liittyy pian joukon mukaan, sillä joukkue tarvitsee häntä, ja meidän pitää olla yhtenäisiä. Pastore puolestaan on pyytänyt seuralta siirtoa eikä liity Cavaniin mitenkään.

Argentiinalaisen Thiago Silvan kommentti pääsi ilmeisesti pahemman kerran yllättämään, sillä Pastore kiisti Instagram-postauksessaan jyrkästi kaikenlaiset lähtöhalut. Postauksen perusteella Pastoren maisemanvaihto oli Thiago Silvan omaa mielikuvitusta.

– En ole koskaan puhunut Thiago Silvan kanssa tulevaisuudestani. En ole painostanut ketään, sillä se ei ole tapaistani. Hän ei tiedä sitä ongelmaa, minkä takia palasin myöhässä lomaltani. Toistan: toiveeni ei ole ikinä ollut lähteä seurasta. Olen aina ollut uskollinen eikä ole totta, että haluaisin lähteä PSG:stä. Haluaisin pelata täällä urani loppuun asti, Pastore kirjoitti.

28-vuotias Pastore on saanut päävalmentaja Unai Emeryltä kauden aikana hyvin vaihtelevasti peliminuutteja.

Lähde: Sport

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos