SJK:lle kaksi uutta maalivahtia – kilpailu peliajasta todella kovaa: ”Kaikilla on mahdollisuudet näyttää”

© Kuva: Juha Tamminen
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

SJK on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Kerhoon liittyvät kaksi maalivahtia Jesse Öst sekä Teppo Marttinen.

Öst, 27, saapuu SJK:hon kahden vuoden sopimuksella Ruotsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Superettanista Degerfors IF:n riveistä. Öst on pelannut kaksi edellistä kautta Ruotsissa ja sitä ennen hän edusti kasvattiseuraansa FF Jaroa. Östin sopimukseen kuuluu kahden vuoden optio.

– Valitsin SJK:n koska heillä oli niin hyvä suunnitelma minun kanssani tulevaisuudelle. Haluan olla seurassa joka pyrkii voittamaan mestaruuksia ja pidän SJK:n pelityylistä. Tunnen lisäksi valmentajat entuudestaan, niin sekin auttoi valinnassani, Öst kommentoi SJK:n nettisivuilla.

Marttinen, 20, sen sijaan on JJK:n kasvatti ja hän on edustanut koko uransa JJK:ta. Pelejä on kertynyt niin Veikkausliigassa kuin Ykkösessäkin. Viime kaudella Marttinen pelasi 26 ottelussa Veikkausliigassa pitäen maalinsa puhtaana viisi kertaa. Marttisen sopimus on kattaa ensi kauden ja siinä on optio kaudesta 2019.

– Viime kausi ei mennyt JJK:n kanssa joukkueena ihan niin kuin olimme suunnitelleet, mutta sain pelata paljon, mikä oli henkilökohtaisesti kauden isoimpia tavoitteita. Samalla sitä huomasi, että Veikkausliiga on itselleni jo sopiva taso. Ja kun sitä pelaajana haluaa mennä kuitenkin koko ajan eteenpäin, niin aloin etsimään uutta seuraa. SJK oli heti kiinnostunut ja pyysi testiin joulukuun ajaksi. Testi meni hyvin ja sain hyvää palautetta, joten päätin tarttua seuran sopimustarjoukseen, Marttinen perusteli.

SJK:lla on uusien vahvistusten myötä kasassa neljä maalivahtia. Entuudestaan SJK:lla on sopimukset Mihkel Aksalun sekä Paavo Valakarin kanssa. Aksalu on ollut usean vuoden ajan selkeä ykkösmaalivahti SJK:ssa.

– Meillä on nyt neljä maalivahtia kahteen joukkueeseen, neljä hyvää maalivahtia. Totta kai kilpailu tulee olemaan kova, kun neljä huippumaalivahtia kilpailee edustuksen ja akatemian paikoista. Suunnitelma on kuitenkin että kaikki saa peliaikaa ja kaikilla on mahdollisuudet näyttää, SJK:n maalivahtivalmentaja Luis Fernando kommentoi.

Lähde: SJK

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS