Suomalaishyökkääjä Berat Sadikin seura Doxa koki Kyproksen pääsarjassa harvinaislaatuisen murskatappion. Saarivaltion valtaseura APOEL rökitti Doxaa tämän kotikentällä peräti maalein 8-0.

31-vuotias Sadik itse oli ottelussa pelikiellossa, ja siten neljännen kerran tällä kaudella sivussa joukkueensa avauskokoonpanosta. Kuten oli moni muukin normaalisti avaukseen juokseva pelaaja.

– Meillä oli kaksi pelaajaa normaalialoituksen pelaajista kentällä. Muuten oli täysin niitä pelaajia kentällä, ketkä eivät ole saaneet paljon minuutteja, Sadik kertoi Iltalehdelle (linkki IL:n juttuun).

 

Pelaajiston kierrätys oli sitä taustaa vasten melko yllättävää, että mitenkään erityisen kovassa tahdissa Doxa ei ole otteluita pelannut. Joulukuussa otteluita oli neljä, ja vuoden vaihteen jälkeen yksi per viikko (lähde: Transfermarkt).

– Peli meni jossain vaiheessa aika surkuhupaisaksikin. Tilanne alkoi olla jopa tragikoominen: jokaisesta hyökkäyksestä melkein maali, Sadik kertoi.

– Tällä tasolla ei saa minkään taakse piiloutua. Ne ovat niin rumat lukemat. Meidän pelaaminen oli aika lepsua ja vaisua näin sievästi sanottuna.

Sadik on tehnyt 14 pelaamassaan ottelussa seitsemän maalia ja on Kyproksen pääsarjan maalitilastossa jaetulla 7. sijalla.