Tähtipelaajan hurja väite: Meksiko voi voittaa MM-kisat – ”Katso, miten hyviä heistä tuli”

© Kuva: Getty Images

Jos Real Betisin keskikenttäpelaaja Andrés Guardadoa on uskominen, ensi kesän MM-kisoissa voidaan nähdä todellinen yllätysmestari. Meksikon maajoukkuekapteeni näkee kotimaallaan potentiaalia koko turnauksen voittajaksi.

Guardadon mielestä joukkueessa on paljon samaa kuin vuoden 2008 Espanjan EM-voittajaryhmässä.

– Meksikossa on sukupolvi, joka haluaa muuttaa maan jalkapallon mentaliteettia. Espanja voitti EM-kultaa 2008. Katso, miten hyviä heistä tuli, sen askeleen jälkeen. Me tarvitsemme sen pienen askeleen ilmaistaksemme meksikolaisen jalkapallon potentiaalia. Meillä on hyvä sukupolvi ja luotan meidän saavuttavan sen tulevaisuudessa, Guardado sanoi AS:n mukaan Radio Sevillalle.

Meksiko on ollut 15 kertaa mukana MM-kisoissa. Maa on selvinnyt parhaimmillaan puolivälieriin.