Real Madridin asioista hyvin perillä oleva AS kertoo tänään, että Cristiano Ronaldo haikailee paluuta takaisin Manchester Unitediin. Portugalilaisen kerrotaan jo ilmoittaneen useille joukkuetovereilleen, että hän nostaa kesällä kytkintä.

Syy supertähden lähtöhaluihin on yksinkertainen: puheenjohtaja Florentino Pérez lupasi Ronaldolle jatkosopimuksen, mutta tarjousta ei ole vielä pöydälle ilmestynyt. CR7 kokee tulleensa petetyksi.

Cristiano sai Péreziltä lupauksen jatkosopimuksesta viime kevään Mestarien liigan loppuottelun jälkeen. Cristiano Ronaldo teki ottelussa kaksi maalia. Tämän jälkeenkin pelaaja on muistuttanut jatkosopimustoiveeestaan julkisesti useaan eri otteeseen, muun muassa voitettuaan viidennen Kultaisen Pallonsa.

– Jos mahdollista, haluaisin pelata urani loppuun saakka Madridissa. Se ei kuitenkaan riipu minusta, sillä minä en johda tätä seuraa, Ronaldo julisti seurajoukkueiden MM-turnauksen päätyttyä joulukuussa.

Jatkosopimuksen sijaan Cristiano Ronaldo onkin saanut seurata Real Madridin ja Pérezin flirttailua miehen mahdollisten korvaajien suhteen. Kesällä Real tavoitteli Monacosta PSG:hen siirtynyttä Kylian Mbappéa ja viime aikoina Pérezin on huhuttu olevan jopa ”pakkomielteinen” Neymarin hankinnan suhteen.

Oletettavasti Cristiano Ronaldoa saattaa risoa sekin, että mies on vasta viidenneksi parhaiten palkattu pelaaja maailmassa, kaukana Lionel Messin ja Neymarin takana.

Uhkauksia lähdöstä useita kertoja aiemminkin

Uutta Cristiano Ronaldon lähtöuhkaukset eivät kuitenkaan ole, vaan hän on väläytellyt samaa mahdollisuutta ennenkin – ainakin vuosina 2012 ja 2015. Molemmilla kerroilla jatkosopimus sai portugalilaisen kuitenkin jäämään.

– Olen surullinen ja seurassa tiedetään se, Cristiano Ronaldo ilmoitti vuonna 2012, kun hän jätti juhlimatta kahta Granadaa vastaan tekemäänsä maalia.

Meneillään oli miehen neljäs kausi Real Madridissa, eikä hän ollut saanut vielä yhtään palkankorotusta. Manchester Unitedissa Ronaldon palkkaa nostettiin kuuden vuoden aikana viisi kertaa.

Vuonna 2015 Ronaldo vihjaili jälleen mediassa lähtöhaluistaan ja hänet yhdistettiin ennen kaikkea Paris Saint-Germainiin. Pelaajan agentti tapasi tuolloin myös PSG:n puheenjohtajan illallisen merkeissä. Seuraavana vuonna syntynyt jatkosopimus sai kuitenkin Ronaldon jälleen jäämään. Asiaa edesauttoi merkittävästi se, että Zinedine Zidane peri valmennusvastuun Rafa Beníteziltä, jonka kanssa Ronaldolla ei ollut erityisen läheisiä välejä.

Vielä viime kesänäkin Ronaldo antoi vihjailuja halustaan palata Englantiin, sillä hän oli pettynyt raskaasti Espanjan viranomaisiin jouduttuaan vastaamaan veropetossyytteisiin.

Cristiano Ronaldo pelasi Manchester Unitedissa vuosina 2003-2009 ennen mammuttisiirtoaan Real Madridiin.