Usain Boltin sensaatiomainen lajinvaihto etenee: Näytille Dortmundiin – sitten sopimus Man Unitediin?

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Pikajuoksun kahdeksankertainen olympiavoittaja Usain Bolt, 31, tähtää edelleen jalkapallokentille. Hän kertoo Express-lehden haastattelussa, että hän uskoo sensaatiomaisen lajinvaihdon olevan mahdollista.

Jamaikalainen loukkaantui yleisurheilun viime vuoden MM-kisoissa, mutta maaliskuussa hän aikoo mennä näyttämään kykynsä Dortmundiin. Sen jälkeen hän päättää, mihin suuntaan ura jatkuu.

– Yksi suurimmista unelmistani on tehdä sopimus Manchester Unitedin kanssa. Jos Dortmund sanoo minun olevan tarpeeksi hyvä, isken siihen ja harjoittelen kovaa. Olen puhunut Alex Fergusonin kanssa ja kerroin hänelle, että hänen pitää suositella minua. Hän kertoi, että jos pääsen kuntoon ja olen valmis, hän katsoo mitä voi asialle tehdä, Bolt sanoo.

– Uskon, että minulla on mahdollisuus. Katson paljon jalkapalloa, ymmärrän sitä, pelaan sitä. Harjoittelun myötä minusta voi tulla hyvä, hän jatkaa.

Bolt sanoo keskustelevansa paljon Unitedin keskikenttäpelaajan Paul Pogban kanssa. Hän haluaa olla paras myös jalkapallossa.

– Henkilökohtaisesti haluan pelata laidalla, mutta kuunneltuani kaikkia ja puhuttuani jalkapalloilijoiden kanssa tiedän, että minut pannaan kärkeen, kertoo Bolt.

– Siitä tulee vaikeata, koska urani on ollut niin mahtava, mutta jos voisin voittaa Mestarien liigan tai jotakin, se olisi lähellä saavutuksiani yleisurheilussa. Minun on kuitenkin oltava keskitasoa parempi. Sen pitää tapahtua huippuliigassa, koska moni joukkue on tarjonnut meille sopimuksia, satunnaiset seurat.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS