USA:n kaikkien aikojen jalkapalloilija palasi jo toistamiseen eläkkeeltä – ”En usko muureihin”

© Kuva: Getty Images

Maaliskuussa 36 vuotta täyttävä Landon Donovan on päättänyt palata eläkkeeltä ja jatkaa ammattilaisuraansa. Donovan siirtyy pelaamaan Meksikon pääsarjan Leónin joukkueeseen.

– Puheenjohtaja: tykkäsin kaupungista valtavasti. Fanit ovat parhaita ja Club León FC on perinteikäs seura ja voittaja. En usko muureihin, haluan mennä Meksikoon, pukea vihreän peliasun ylleni ja voittaa palkintoja Leónin kanssa. Nähdään pian, Landon Donovan kirjoitti Twitter-tililleen espanjaksi.

Kolmissa MM-kisoissa pelannutta Landon Donovania pidetään yleisesti USA:n jalkapallohistorian parhaana pelaajana. Uransa aikana muun muassa Bayer Leverkusenissa, Bayern Münchenissä ja Evertonissa käväissyt Donovan pelasi valtaosan urastaan LA Galaxyssa. Hän on USA:n maajoukkueen kaikkien aikojen maalitilaston jaetulla ykkössijalla sekä toiseksi eniten maaotteluita pelannut pelaaja.

Donovan lopetti uransa ensimmäisen kerran jo vuonna 2014. Syyskuussa 2016 hän palasi eläkkeeltä ja teki lyhyen sopimuksen vanhaan seuraansa Galaxyyn. Oltuaan reilun vuoden pelihommista sivussa veri veti kentille taas, ja nyt edessä on muutto USA:n etelänaapuriin.

 

 


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille