Veikkausliigaan noussut Honka ilmoitti tehneensä sopimukset espanjalaisen Javi Hervásin ja serbialaisen Nemanja Obradovicin kanssa.

Hervás saapuu Honkaan Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavasta Méridasta ilmaisella siirrolla. Espanjalainen keskikenttäpelaaja on pelannut uransa aikana muun muassa yhdeksän La Liga -ottelua suurseura Sevillan riveissä.

Pääosan urastaan 28-vuotias Hervás on pelannut Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Segundassa niin Mirandésin, Sabadellin kuin Hérculesinkin paidassa.

– Javi on haettu ensisijaisesti kutospaikalle Portelan jättämää aukkoa paikkaamaan, Hongan manageri Hexi Arteva totesi seuran verkkosivuille ilmestyneessä tiedotteessa.

Hyökkääjänä pelaavalla Obradovicilla on kokemusta useista sarjoista. Serbialaiskärki on pelannut urallaan muun muassa kotimaansa, Ukrainan, Bosnia-Herzegovinan ja Kreikan pääsarjoissa.

– Olen todella onnellinen tästä valinnastani. Tulen antamaan kaikkeni Hongalle ja toivottavasti edessämme on hyvä kausi. Olen kuullut paljon hyvää Suomesta ja Veikkausliigasta, 28-vuotias Obradovic painotti Hongan haastattelussa.