Ykköseen lisenssin saanut KTP teki huiman tempun: ”Sanattomaksi vetää”

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomalainen jalkapallo tuntuu olevan huimassa nosteessa tällä hetkellä. Ykköseen kabinettien kautta noussut FC KTP onnistui omassa kausarihaasteessaan ja sai täyteen 1500 myytyä kausikorttia.

Kyseessä on samanlainen kausarihaaste kuin Veikkausliigassa RoPS:lla ja PS Kemillä. KTP:n tavoite oli tehty ennen Ykkösen lisenssipäätöstä, joten lopulta 1500 myydyn kausikortin tavoite tuli täyteen jopa odotetusti, kun sarjapaikaksi ensi kaudelle varmistui Ykkönen.

KTP:n kausikortin hinnaksi tulee näin ollen 49 euroa, kun se normaalisti on ollut sata euroa. Seuran nettisivuilla kerrotaan, että kausikortteja on myyty tällä hetkellä arviolta lähes 1600 ja kausarihaaste kestää tammikuun loppuun saakka.

Kausarihaaste on ollut kaikille seuroille, jotka siihen ovat lähteneet tähän mennessä, menestys. RoPS möi 3500 kausikorttia omassa haasteessaan ja PS Kemi on myös lähellä onnistumista, kun se oli tiistaihin mennessä myynyt jo kolme neljäsosaa omasta tavoitteestaan, eli 1500 kausikorttia, lue lisää tästä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!