Antonio Conte harmittelee tähtipelaajan lähtöä Man Unitediin: ”Nyt hän on valitettavasti siellä”

© Kuva: Getty Images

Chelsean manageri Antonio Conte harmittelee, että hän joutuu kohtaamaan entisen luottopelaajansa, Manchester Unitedin keskikenttäpelaajan Nemanja Matićin, sunnuntaina Valioliigassa.

Matić, 29, oli viime kaudella voittamassa Valioliigan mestaruutta Chelsean ja Conten kanssa, mutta kesällä hän siirtyi 45 miljoonalla eurolla Unitediin.

Italialaisluotsi Conte ei ollut mielissään serbialaistähden lähdöstä Manchesteriin.

– Voin puhua tästä pelaajasta vain hyvää, koska hän pelasi kanssamme viime kaudella, sanoi Conte Sky Sportsin mukaan.

– Minusta hän oli yksi avainpelaajista mestaruuden voittamisessa. Nyt Matić pelaa valitettavasti Manchester Unitedissa. Toivon hänelle kaikkea hyvää. En sunnuntaina, mutta tulevaisuudessa.

Matić kuului viime kaudella Chelsean vakiokalustoon. Hän esiintyi Valioliigassa 35 ottelussa ja oli mukana auttamassa lontoolaisseuraa myös FA Cupin loppuotteluun.

Viime kesänä Conte sanoi, että Matićista luopuminen oli iso menetys Chelsealle. Lauantain lehdistötilaisuudessa hän ei halunnut keskustella siitä, miksi serbialainen päästettiin yhden pääkilpailijan leiriin.

– Me olemme jo keskustelleet tästä aiheesta ennen. En halua puhua menneistä, koska minusta se ei ole tärkeää. Se ei kiinnosta meitä.