FC Barcelona on solminut vuoteen 2022 kestävän jatkosopimuksen Sergi Roberton kanssa. Keskikentällä ja oikean laidan puolustajana pelaava Roberto on Barcelonan oma kasvatti.

Roberto kertoi sopimuksen solmimista seuranneessa tiedotustilanteessa, että hänellä on ollut elämänsä aikana useita mahdollisuuksia lähteä Barcelonasta toisiin seuroihin, mutta hän on päättäväisesti taistellut kohti sitä pistettä, missä nyt on. Roberto kannusti seuran nuoria lupauksia samanlaiseen mentaliteettiin.

– Barcelonan nuorukaisille tahtoisin sanoa, että älkää lopettako taistelua. Tämä ei tule olemaan helppo polku ja sen vuoksi on tehtävä töitä täysillä, eikä mietittävä muiden antamia tarjouksia, Roberto kertoi ja vannoi seurauskollisuutta.

Roberto teki debyyttinsä Barcelonan ykkösjoukkueessa Pep Guardiolan alaisuudessa kaudella 2010. Sen jälkeen mies on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa erittäin kilpaillun seuran kokoonpanossa. Tiedotustilaisuudessa peluri kiitti Guardiolaa siitä, että tämä uskoi häneen ja antoi mahdollisuuden pelata isoissa otteluissa.

Lähde: Sport