Takavuosien brassitähti Juninho on jättänyt tehtävänsä TV-kommentaattorina saatuaan tappouhkauksia sosiaalisessa mediassa. Kritiikkiryöppy oli seurausta siitä, kun Juninho äityi kritisoimaan Real Madridiin myöhemmin siirtyvän Vinicius Júniorin tuuletusta Brasilian Cupin välierässä Flamengo-Botafogo.

Flamengossa pelaava teinisensaatio tuuletti maaliaan ”pyyhkimällä kyyneliään”. Globo TV:lle ottelua kommentoinut Juninho oli sitä mieltä, että se osoitti kunnioituksen puutetta Botafogoa kohtaan.

– On tärkeää kunnioittaa häviäjää. Jos hän oli tarpeeksi iso tuulettaakseen noin, hänen pitäisi ilmestyä myös lehdistön eteen. En pysty kuvittelemaan, että Real Madridissa kukaan tekisi noin.

– Sellainen asenne ei ollut tarpeen, eikä varsinkaan 3-1 -johdossa, Juninho tuomitsi.

Pelin jälkeen Juninho ilmoitti, että hän kieltäytyy tulemasta kommentoimaan loppuottelua Flamengon ja Boavistan välillä. Syynä tähän olivat tappouhkaukset ja alatyyliset viestit.

– Jäteläjä, tapan sinut, paskiainen. Esimerkiksi tällaisia asioita minulle kirjoitettiin. Vien uhkaukset oikeuden eteen. Pyysin, etten kommentoi huomisen peliä. Minne saakka olemme oikein menneet, Juninho kirjoitti Twitterissä.

Valtaosan urastaan Lyonissa pelannut Juninho pelasi uransa aikana 40 A-maaottelua Brasilian paidassa.

Lähde: AS