Brøndby IF teki jo kolmatta kertaa selvää jälkeä paikallisvastustaja FC Kööpenhaminasta. Tällä kertaa Brøndby kaatoi Kööpenhaminan Tanskan cupissa vieraskentällä maalein 1-0.

Molemmat suomalaiset, Teemu Pukki sekä Paulus Arajuuri saivat peliaikaa. Arajuuri otettiin kentälle 88. minuutilla, Pukki uurasti koko pelin.

Pukki joutui kuitenkin myrskyn silmään jo ensimmäisellä puoliskolla, kun hänen kyynärpäänsä osui FCK:n Nicolai Boilesenia päähän. Tilanne meni erotuomarilta ohitse, eikä Pukki saanut kontaktista edes varoitusta. Pukki juoksi prässäämään palloa ja törmäsi Boileseniin.

– Pelasin pallon takaisin Robinille (Olsen, maalivahti). Ja sitten meni muutama sekunti ennen kuin Pukki yhtäkkiä tuli minua päin. Mielestäni se oli täysin tarpeetonta ja mielestäni on täysin hullua, ettei tuomari nähnyt sitä, Boilesen sanoi TV3-kanavalle ottelun jälkeen.

TV3:n studiossa Pukille oltiin jopa antamassa suoraa punaista korttia tilanteesta. Pukin mukaan kyseessä oli täysi vahinko.

– Menin palloa kohti ja hän teki pienen käännöksen ja törmäsin häneen sattumanvaraisesti. Se oli täysin vahinko, enkä missään nimessä halua satuttaa ketään. Ehkä olisin voinut yrittää kiertää hänet, mutta se oli vahinko ja mielestäni se ei ollut punaisen kortin arvoinen, Pukki sanoi ottelun jälkeen.

Brøndby jatkaa voiton myötä Tanskan cupin puolivälieriin, jossa se kohtaa SønderjyskEn.