Englannin Ykkösliigan (League One) jumbona majaileva Rochdale vastasi sunnuntain jymy-yllätyksestä FA Cupissa. Rochdale venyi upeasti 2-2-tasapeliin Tottenhamia vastaan lisäajalla tulleella tasoituksella.

Rochdale otti yllättäen johdon ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Ian Henderson vei isännät 1-0-johtoon. Toisella puoliajalla Tottenham pääsi paremmin peliin mukaan ja tuore hankinta Lucas Moura toi vieraat tasoihin tunnin kohdalla.

Vaihdossa pelin aloittanut maalitykki Harry Kane oli nousta Tottenhamin pelastajaksi. Kane otettiin sisään 76. minuutilla ja 88. minuutilla hyökkääjä siirsi vieraat rangaistuspotkusta ratkaisevan tuntuiseen 2-1-johtoon.

Tottenham vaikutti etenevän vaikeuksien kautta voittoon, mutta lisäajalle Rochdale iski jälleen. Steven Davies toi isännät tasoihin lisäajan kolmannella minuutilla maalin edustalta.

Tottenhamin kannalta tasapeli oli kaikkea muuta kuin tyydyttävä. Mestarien liigan pudotuspelit ja Valioliigan kiireet olisivat varmasti riittäneet manageri Mauricio Pochettinolle, mutta nyt FA Cupista tulee myös yksi lisäpeli, kun neljännesvälierä uusitaan.