Honka hankki uuden maalivahdin – ”Nuori, lahjakas ja kova tekemään töitä”

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Veikkausliigaan noussut Honka vahvistaa maalivahtiosastoaan makedonialaisella Davor Taleskilla.

Taleski, 22, on viettänyt koko tähänastisen jalkapallouransa kotimaassaan. Viimeisimpänä hän on edustanut Pobeda Prilebiä, ja sitä ennen pelejä on kertynyt myös Bregalnica Stipin ja Metalurg Skopjen paidassa.

Makedonian nuorisomaajoukkueista edustusta löytyy muutaman ottelun verran. Taleski pelasi myös talvella FC Lahden maalilla harjoitusottelussa Honkaa vastaan.

Taleskin sopimuksen myötä Hongalla on ensi kaudelle kasassa vahva maalivahtinelikko. Taleskin lisäksi keltamustan maalia vartioivat viime kaudelta jatkava Tim Murray sekä nuoret Felix Ferahyan ja Atte Paunio. Maalivahtivalmentajana jatkaa espanjalainen Ayoze Mentado.

– Teimme erityisen paljon taustatyötä maalivahdin hankinnan parissa. Parista hyvästä vaihtoehdosta oli lopulta todella helppo päätyä Davoriin. Erityisesti maalivahtivalmentajamme Ayo Mentadon analyysi painoi vaakakupissa paljon. Nuori, lahjakas ja kova tekemään töitä, kertoo Hongan manageri Hexi Arteva seuran tiedotteessa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!