© Kuva: Getty Images

Huippuagentilta vahva vihjaus: Juventus jo sopinut ensi kesän ilmaissiirrosta tähtipelaajan kanssa

Eva Wahlström vs Katie Taylor

Sijoita 1€ panoksella Wahlströmiin – tienaa 30 euroa!

Italialaisen jalkapallon huippuagentti Federico Pastorello antoi vahvan vihjauksen siitä, että Liverpoolin keskikenttäpelaaja Emre Can olisi jo sopinut siirrosta Juventukseen ensi kesänä.

Kyseessä olisi ilmaissiirto, sillä Canin sopimus päättyy Liverpoolin kanssa ensi kesänä. Pastorello työskentelee muun muassa Patrice Evran sekä Kevin-Prince Boatengin agenttina, mutta ei suoraan Canin agenttina.

– Emre Can on mahtava kaappaus, varsinkin siksi, että hän saapuu ilmaiseksi. Marotta ja Paratici (Juventuksen toimitusjohtaja sekä urheilujohtaja) ova tehneet todella hyvää työtä, Pastorello sanoi paikallislehti Liverpool Echon mukaan.

Huippuagentin kommentti on otettu brittimedioissa selkeänä merkkinä siitä, että Can siirtyy kesällä ilmaiseksi Juventukseen. Can itse on sanonut, ettei ole tehnyt vielä minkäänlaista päätöstä, vaan vasta keskustellut eri osapuolien kanssa.

– Juventus on seura, joka houkuttelee mestareita, ja tärkeitä signaaleja tulee tällä hetkellä Saksasta, Pastorello vihjaili.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!