Ykkösessä pelaava FF Jaro tiedottaa saaneensa testiin todella nimekkään pelimiehen. 28-vuotias Dárvin Chávez on pelannut Meksikon A-maajoukkueessa kolme ottelua vuoden 2011 Copa Américassa ja hakee nyt pelipaikkaa Pietarsaaresta.

Vasempana laitapuolustajana pelaava Chávez oli voittamassa olympiakultaa Meksikon joukkueessa vuonna 2012. Hän pelasi myös loppuottelussa täydet minuutit, kun muun muassa Neymarin ja Marcelon tähdittämä Brasilia taipui Meksikolle maalein 1-2.

Chávezilla on Meksikon pääsarjakokemusta kaikkiaan 145 ottelun edestä Atlasin, Monterreyn ja Veracruzin riveistä. Lisäksi hän on pelannut 15 peliä CONCACAF:in Mestarien liigassa ja seitsemän seurajoukkueiden MM-kisoissa.

Chávez osallistuu Jaron harjoituksiin näillä näkymin ensi kertaa torstaina.

Jaro testaa samaan aikaan myös 23-vuotiasta keskikenttäpelaajaa Mitchell Lópezia. López on syntynyt Yhdysvalloissa, mutta hänellä on brasilialaiset sukujuuret. López nähtiin Suomessa jo viime kaudella, kun hän pelasi Kakkosta BK-46:n riveissä.