Kaikessa hiljaisuudessa: Vasta 17-vuotias suomalaisvahti päässyt parrasvaloihin Newcastlen reserveissä

© Kuva: Veikkausliiga
Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Elokuussa 2016 Ilveksestä Newcastle Unitedin organisaatioon siirtynyt suomalaisvahti Otto Huuhtanen on päässyt viime aikoina pelaamaan jo Newcastlen reservijoukkueessa eli alle 23-vuotiaiden joukkueessa.

Vasta 17-vuotias Huuhtanen vaihdettiin kentälle puolen tunnin kohdalla maanantaina Southamptonin U23:sta vastaan, kun ykkösvahti Paul Woolston loukkaantui. Helppo ei Huuhtasen iltapuhde ollut, sillä mies joutui kaivaamaan pallon selkänsä takaa peräti viidesti. Southampton vei ottelun lukemin 5-1.

Huuhtanen sai peliaikaa myös Swansean U23:sta vastaan Valioliiga 2:n cup-ottelussa, joka päättyi 1-1-tasapeliin. Silloin Huuhtanen vaihdettiin maalille Brendan Pearsonin tilalle.

Huuhtaselle minuutit Newcastlen reservijoukkueessa ovat melkoinen yllätys, sillä häntä ei ole merkitty seuran nettisivuilla edes U23-joukkueen ryhmään. Pääasiassa Huuhtanen on pelannut Newcastlen alle 18-vuotiaiden joukkueessa.

Valioliigassa sarjanousijoiden kohtaaminen! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!