Katso video: Näitä kelpaa katsella! – Viime vuoden upeimmat Suomen maajoukkuemaalit

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Suomen eri maajoukkueet tehtailivat viime vuonna upeita osumia. Palloliitto järjesti äänestyksen, jossa valittiin viime vuoden kolme hienointa maalia.

Hienoimmaksi maaliksi äänestettiin miesten alle 21-vuotiaiden maajoukkueen tekemä osuma Puolaa vastaan viime lokakuussa, josta vastasi FC Mitdjyllandin Kaan Kairinen. Kairinen laukoi boksin ulkopuolelta upean laukauksen oikeaan ylänurkkaan. Kairisen tekemä osuma keräsi annetuista äänistä 23 prosenttia.

Toiseksi eniten ääniä keräsi U16-tyttömaajoukkueessa pelaavan Annika Huhtan tekemä osuma. Huhta viimeisteli tarkalla laukauksella viime lokakuussa Venäjää vastaan Suomen 1-0-johtomaalin. Huhtan maali keräsi 21 prosenttia äänistä. Huhta pelaa seuratasolla HJK:ssa.

Kolmanneksi upeimmaksi maaliksi äänestettiin Huuhkajien Alexander Ringin hieno vapaapotkuosuma Islantia vastaan viime syyskuulta. New York City FC:ssä ammatikseen pelaava Ring tykitti Suomen voittomaalin vapaapotkusta tarkasti yläriman kautta maaliin. Ringin maali sai äänistä 15 prosenttia.

Katso upeat osumat alta olevalta videolta, jos et näe, voit katsoa ne täältä.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!