Atlético Madridin puolustaja Diego Godín menetti osan purukalustostaan Valenciaa vastaan sunnuntain La Ligan ottelussa. Atlético voitti ottelun lopulta Ángel Correan osumalla lukemin 1-0.

Toisen puoliajan alussa Antoine Griezmann lähetti vapaapotkun boksiin. Valencian maalivahti Neto tuli oikeaoppisesti maaliltaan vastaan nyrkkeilemään palloa turvallisemmille vesille. Pallo kuitenkin leijaili selvästi yli Neton ja maalivahdin kädet osuivat osuivat Godínin kasvoihin.

Godín tipahti pahannäköisesti törmäyksestä maihin. Hän menetti tilanteessa useita hampaitaan ja erässä sosiaalisessa mediassa leviävässä kuvassa näkyy, kun Godínin hammas oli jäänyt Neton käteen ainakin hetkellisesti. Atlético-puolustaja joutui jättämään kentän törmäyksen takia.

Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.