HIFK vei sunnuntain ainoan Suomen Cupin ottelun nimiinsä lukemin 4-1 Lappeenrannan PEPOa vastaan.

Ihmetystä varsinkin sosiaalisessa mediassa herätti kuvakulma, josta ottelu oli kuvattu. Ruudun lähetys oli kuvattu maalin takaa, kun yleensä pääkamera on keskiviivan kohdilla. Syy kuvakulmalle oli tullut Aviasport Areenan henkilökunnalta, joka oli kieltänyt kuvaamisen keskiviivan tuntumasta katsomon puolelta.

IFK oli tehokas PEPOa vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla Ykkösessä ensi kaudella pelaava HIFK tykitti jo kolme maalia. Kovassa iskussa oli virallista debyyttiä IFK-paidassa pelannut Tuukka Kurki, joka teki kaksi maalia. 18-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella Klubi 04:ssa.

Lisäksi IFK:lle maalinteossa onnistui Matias Hänninen sekä toisella puoliajalla Antti Ulmanen. PEPOn ainokaisen teki viime kaudella PS Kemiä edustanut Edwin Salazar. PEPOlla oli avausjaksolla hyviä tilanteita, mutta tehokkuudessa jäi parantamisen varaa.

HIFK nousi voiton myötä lohkon toiseksi, saldona yksi tasapeli ja yksi voitto. PEPO on lohkon hännillä kahden tappion myötä. Molemmat tappiot ovat tulleet 1-4-lukemin.