Sapattivuotta viettävä ja akkujaan lataava Luis Enrique on epäilemättä yksi valmentajamaailman kuumimmista vapaialla markkinoilla olevista nimistä. Espanjalainen on päättänyt jo palata kentän laidalle ensi kaudella. Nyt Mundo Deportivo ilmoittaa, että miehen lähipiirin mukaan Luis Enrique haluaa palata töihin mieluiten juuri Valioliigassa.

Valioliigasta ”Luchosta” on tiettävästi erityisen kiinnostunut kaksi seuraa: Chelsea ja Arsenal. Antonio Conten ei uskota olevan Chelsean valmentajana enää ensi kaudella eikä Arsène Wengerinkään jatkoa pidetä varmana, vaikka kokeneen ranskalaisen sopimus ulottuukin kesään 2019.

[readmore from=Enrique-Luis]

Yhdeksän eri pokaalia Barcelonan valmentajana voittanut Luis Enrique on ollut monien muidenkin suurseurojen listalla. Mundo Deportivo mainitsee vaihtoehtoina PSG:n, AC Milanin ja Juventuksen. Luis Enrique puhuu sujuvaa italiaa ja tuntee jo Serie A:n valmennettuaan kaudella 2011-2012 AS Romaa.

Valinta on kuitenkin kohdistumassa Chelseaan, ja paalupaikalla uskotaan olevan tällä hetkellä Chelsean. Näillä näkymin Chelsean valmentaja vaihtuu vasta kesällä, vaikka Antonio Conten potkuistakin on huhuttu.

Arsenalissa puolestaan odotetaan tuttuun tapaan Arsène Wengerin ratkaisua.